Brandveiligheid,
een brandende kwestie

CONTROLE EN ONDERHOUD VAN BLUSMIDDELEN IN ZWOLLE

Zorg dat uw blusmiddelen elke vuurproef doorstaan. Laat uw blustoestellen regelmatig controleren en onderhouden door Dogger Brandbeveiliging uit Zwolle. Neem vandaag nog contact op met onze brandveiligheidsspecialisten voor meer informatie over blusmiddelen, of om ze direct te bestellen.

BRANDBEVEILIGINGSADVIES, ONDERHOUD EN VERKOOP BLUSMIDDELEN

Een betrouwbare brandbeveiliging voor uw bedrijf, instelling of organisatie is van het grootste belang. Schakel Dogger Brandbeveiliging in voor brandbeveiligingsadvies, controle, onderhoud en verkoop van diverse blustoestellen. Wij leveren onder meer draagbare brandblussers, brandslanghaspels, poederblussers en schuimblussers. Alle materialen voldoen aan de wettelijke eisen en Arbo-voorschrift. Neem contact op met onze brandbeveiligingsspecialisten voor meer informatie, advies en levering van brandblusapparatuur. 

DE BESTE BLUSMIDDELEN VOOR ELKE SITUATIE

Dogger Brandbeveiliging heeft een REOB-erkenning (Regeling Erkenning Onderhoudsbedrijven Blusmiddelen) en is een door de scheepvaartinspectie gecertificeerd onderhoudsbedrijf.

 

Alle aangesloten REOB-bedrijven conformeren zich aan het uitvoeren van het onderhoud volgens de NEN 2559, de NEN-EN 671-3 en eventueel andere nationale of Europese wetgeving. Hiermee wordt de kwaliteit van het uitgevoerde onderhoudswerk gewaarborgd. Onderling wisselen de leden continu informatie uit over de laatste ontwikkelingen op het gebied van kleine blusmiddelen en slanghaspels. Zo blijft onze kennis up-to-date en bieden wij u de beste onderhoudsservice voor uw blusmiddelen. Voor meer informatie over onderhoud, brandveiligheidsadvies en blusmiddelen neemt u vandaag nog contact op met onze brandveiligheidsspecialisten in Zwolle.

Zorg dat uw blusmiddelen elke vuurproef doorstaan. Bel 038 – 429 03 25.